La biblioteca de Palafolls enceta avui el cicle d’activitats “Vine a riure a la Biblioteca”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equipament, que mica en mica va retornant a una certa normalitat dins la situació actual de la pandèmia, impulsa pels dimecres de juliol diverses activitats per a diversos públics.

Es tracta de xerrades i tallers gratuïts que es duran a terme tots els vespres de dimecres d’aquest mes, començant avui a les 20h amb “Las travesuras de Eros”, una sessió de contes eròtics a càrrec de Sandra Rossi. En aquest cas, la proposta va adreçada al públic adult, però també se’n fan d’altres de perfil familiar o infantil, com un taller de risoteràpia -d’aquí a una setmana- o una hora del conte per a infants a partir de quatre anys, així com una xerrada sobre l’origen psicològic de l’humor per a joves i adults.

Les tres primeres activitats es duran a terme al parc de les Esplanes, just davant de la biblioteca, mentre que l’última es farà a l’interior de les instal·lacions.

Anna Miralles, directora de la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls, explica que les activitats busquen combatre la negativitat que ha imposat la pandèmia de la Covid-19.

Tot i que les activitats són de caràcter gratuït, cal inscripció prèvia per participar-hi. Per reservar plaça, cal entrar al web entrades.palafolls.cat.

Les activitats dels dimecres de juliol a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls van en paral·lel a la iniciativa “Guanyem un estiu lector”, una proposta que vol promoure la lectura durant els mesos estivals entre els infants de 4t, 5è i 6è de primària.

Tot i que va ser ara fa uns dies quan la iniciativa va presentar-se de forma oficial en un acte amb la narradora Mon Mas, qualsevol infant amb ganes de participar-hi pot fer-ho contactant amb la biblioteca.

Amb aquestes propostes d’estiu, la Biblioteca Enric Miralles manté el ritme d’activitats abans d’iniciar un nou curs en què vol seguir potenciant l’educació des de l’equipament i en consonància amb les escoles palafollenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics