S’anuncien dos talls de llum programats per demà al matí a Ciutat Jardí

Foto: olarts - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia EDISTRIBUCIÓN ha fet públic un avís d’interrupció de subministrament per treballs de manteniment a les instal·lacions de cara a demà divendres.

El primer tall es preveu que s’allargui entre les 8:30 i les 11:30 del matí, amb una afectació que comprèn diversos trams de l’avinguda de les Flors i els carrers Dàlies, Flor de Romaní, Gladiols, Lliris, Llorer, Margarides i Rosa.

Segons informa la companyia elèctrica, el segon tall es produirà d’11:30 del matí a 14:30 de la tarda, i ha d’afectar a trams dels carrers Clavell, Geranis, Gladiols, Margarides i Violetes.

Segons EDISTRIBUCIÓN, els treballs són de manteniment i millora de la xarxa de distribució, i tenen per objectiu incrementar la qualitat del servei elèctric.

A la vegada, la companyia recorda que les línies es consideren en tensió, i per tant el subministrament es pot reposar en qualsevol moment.

Per a dubtes o més informació, EDISTRIBUCIÓN posa a disposició dels usuaris el telèfon 800 76 07 06, així com la pàgina web www.edistribucion.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics