Més d’un centenar de joves participen al Juliol Jove de Malgrat de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Dilluns passat va arrencar, al municipi veí de Malgrat, aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Joventut del consistori malgratenc i adreçada a nois i noies a partir de 13 anys. En total hi participen 122 joves de Malgrat de Mar, però també de Palafolls i Blanes.

Enguany, segons afirma l’ajuntament, s’ha volgut deixar de banda els tallers sobre noves tecnologies i les pantalles per apostar per l’activitat física i propostes a l’aire lliure, com el bàsquet-beat -una proposta per treballar les habilitats per a la vida amb una mirada crítica a la transformació social-, l’escalada, la defensa personal amb tècniques de Muay Thai i Brazilian Jiujitsu, percussió corporal i art i moviment,

El programa d’activitats repeteix també el curs de premonitors, una de les activitats que ha tingut més demanda, i també hi haurà un curs bàsic de primers auxilis i tres tallers-xerrada.

Segons afegeix el consistori malgratenc, el Juliol Jove també inclou una exposició sobre el programa de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, que es podrà veure del 6 al 20 de juliol, i una xerrada sobre què és aquesta iniciativa el 16 de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics