Es manté el nombre de peticions dels ajuts Covid per a negocis i empreses de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Àrea de Promoció Econòmica continua gestionant aquests dies les sol·licituds per acollir-se als ajuts per a empreses i negocis afectats econòmicament per la pandèmia.

El període per demanar les subvencions va acabar el passat 30 de juny, i el consistori ha rebut enguany 36 sol·licituds, de les quals 34 han estat aprovades i dues han estat rebutjades per incompliment d’algun dels requisits.

Sílvia González, tècnica de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, explica que ahir dimarts ja es va fer l’última comissió de valoració de les peticions, i que el nombre s’ha mantingut respecte l’any passat.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica s’ha volgut destacar que, respecte la convocatòria de l’any passat, el tràmit burocràtic per demanar els ajuts s’ha reduït força, agilitzant d’aquesta manera la valoració de les peticions.

A la vegada, tal i com recorda González, entre les novetats d’enguany també hi ha un canvi respecte a la forma de pagament. En aquest sentit, perquè es pugui efectuar el pagament, el beneficiari ho ha d’haver justificat presentant la documentació, un cop se li notifica l’acceptació de l’ajut, en el termini 1 mes.

Enguany, el consistori dona una xifra única, de 800 euros, per a cada sol·licitant dels ajuts per a empreses afectades per la pandèmia.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica esperen poder continuar oferint aquesta línia, oberta ja l’any passat per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia cap al teixit de negocis locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics