Es tornen a limitar les visites a pacients no Covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella

Foto: CSMS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que torna a limitar els horaris de visita a pacients no Covid ingressats als dos centres hospitalaris que gestiona.

D’aquesta manera, a partir d’avui només es podran fer visites de 13 a 14h del migdia als pacients no Covid de l’hospital Sant Jaume de Calella i el Comarcal de Blanes. Es permet només l’entrada d’un acompanyant, el qual es recomana que sigui sempre la mateixa persona i que tingui la pauta completa de vacunació.

L’horari de visita s’ha limitat de nou davant l’empitjorament de les dades i la situació epidemiològica de la Covid-19.

Els acompanyants que accedeixen a les visites també han de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica, tant a dins com a fora de l’habitació, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada.

A la vegada, des de la CSMS s’ha recordat que la segona planta de l’Hospital Sant Jaume de Calella continuarà tancada a les visites després de detectar, aquest cap de setmana, 3 casos positius entre els pacients no Covid hospitalitzats.

L’ens sanitari recorda també que en el cas de les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics