Torna a aplicar-se el toc de queda nocturn a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Generalitat va anunciar aquesta setmana noves mesures per fer front a l’augment disparat de nous contagis de Covid-19. Les restriccions van endurir-se encara més amb l’anunci, aquest dimecres, de l’aplicació del toc de queda nocturn als municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per cada 100.000 habitants els últims 7 dies.

La mesura estava pendent de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ahir divendres va donar el seu vistiplau a la restricció. A través de Twitter, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va confirmar que la mesura entraria en vigor aquesta passada nit.

Palafolls, juntament amb la resta de municipis de l’Alt Maresme, és una de les poblacions on, entre la 1 de la matinada i les 6 del matí, està prohibida la circulació de persones per la via pública sense motiu justificat.

El toc de queda nocturn és una de les mesures anunciades aquesta setmana pel Govern, entre les quals hi ha també l’obligació de finalitzar tota activitat comercial, cultural o de lleure a les 00:30h i la prohibició de més de 10 persones a les trobades socials, tant a l’àmbit públic com privat. També es prohibeix menjar i beure al carrer.

Als bars i restaurants es pot atendre a la barra, amb aforament interior del 50% i taules de màxim 6 persones. A l’exterior no hi ha límit d’aforament, però les persones per taula es limiten a 10, també amb distància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics