URGENT

El CAP de salut reduirà el seu horari d’atenció a partir de dilluns

Compartiu aquesta història

Tot i l’augment considerable de casos de covid a Palafolls, 27 casos entre dilluns i dimecres d’aquesta setmana, el centre de salut de Palafolls iniciarà dilluns el seu habitual horari d’estiu, el que suposarà una reducció de l’horari d’atenció als palafollencs.

 A partir de dilluns el centre obrirà les portes de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 de la tarda, un horari que s’allargarà fins passada la Festa Major. Fora d’aquest horari, també a les nits i matinades, es pot anar al CAP de Malgrat, que a l’estiu obre les 24h.

En el ple d’ahir, PSC va demanar al govern que negociès amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per mantenir l’horari habitual també a l’estiu.

El socialistes recordaven les nombroses crítiques que ha rebut el centre de salut de Palafolls per manca de resposta al telèfon per l’atenció habitual, cosa que es podria agreujar amb la reducció de l’horari d’atenció i en ple creixement de casos de covid al nostre municipi. Ho demanava la regidora Olga Alia.

El govern va assegurar que s’ha intentat evitar la reducció de l’atenció de l’ambulatori palafollenc per aquest estiu, però que ha estat impossible ja que estava programat i totes les vacances planificades. La regidora de salut, Sònia Gonzàlez, va assegurar que  la Corporació no té cap reclamació o queixa sobre l’atenció telefònica al Cap de Palafolls.

El ple d’anit, encara en format telemàtic, va servir per definir els dies festius locals pel proper any. En aquest sentit es mantenen els dies 25 d’agost, dia de Sant Genís, i el 8 de setembre, dia de les Verges Trobades, dia de la Festa Major de Palafolls. Tots dos dies cauen en dijous el proper any.

Podeu recuperar el ple d’ahir al web de Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics