Malgrat obre un procés participatiu per remodelar el carrer Narcís Monturiol

Foto: Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Google Maps

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat la voluntat de remodelar el carrer Narcís Monturiol, situat l’extrem est del municipi.

Per tal d’iniciar el projecte de reforma, el govern malgratenc ha obert un procés de participació amb l’objectiu que els veïns i veïnes d’aquest carrer expressin els problemes i necessitats que hi ha a la via i poder definir la reforma.

Per recollir les propostes veïnals es faran dues sessions de treball. La primera es durà a terme aquest dimecres al mateix carrer Narcís Monturiol, a les 8 del vespre. En aquesta primera reunió es presentaran els objectius de la participació i es durà a terme una dinàmica de grup per identificar els punts febles i forts del carrer. Per poder participar en aquesta sessió és necessari inscriure’s prèviament com a mesura de prevenció contra la Covid-19. Es pot fer contactant amb el correu electrònic participacio@ajmalgrat.cat, donant nom, cognoms i telèfon, o bé trucant al 93 761 98 13.

La segona sessió es farà el dia 3 d’agost, també a les 8 del vespre i al mateix carrer, i servirà per presentar les solucions i alternatives tècniques plantejades a la primera trobada.

Segons indica l’Ajuntament de Malgrat de Mar, a les sessions participatives presencials només hi poden assistir les veïnes i els veïns del carrer de Narcís Monturiol. La resta de la ciutadania, recorda el consistori, també pot participar a través de la plataforma decideix.ajmalgrat.cat, on es publicarà també tota la informació relacionada amb el procés participatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics