El CAP de Palafolls comença a aplicar avui el nou horari d’estiu

Actual CAP de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ja ho confirmava al ple d’aquest dijous i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja ho va anunciar fa un mes enrere: a partir d’avui, el Centre d’Atenció Primària de Palafolls canvia el seu horari habitual i comença a fer horari d’estiu.

D’aquesta manera, des d’avui dilluns qui vulgui ser atès al CAP palafollenc pot dirigir-s’hi entre les 8 del matí i les 3 de la tarda. Fora d’aquestes hores, els palafollencs i palafollenques que tinguin urgències mèdiques no vitals hauran d’anar al CAP de Malgrat de Mar, que durant els mesos d’estiu atén les 24 hores del dia i que serà el centre de referència al municipi.

L’horari d’estiu del CAP de Palafolls es manté en vigor des d’avui i fins passada la Festa Major de setembre. En el cas de l’ambulatori de Malgrat, ja fa un mes que opera amb els nous horaris d’estiu, i que el mantenen en funcionament durant les 24 hores del dia fins el 12 de setembre.

Els que no canvien d’horaris aquest estiu són els centres d’atenció primària de Calella i Lloret, que mantenen les seves obertures habituals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics