El concert de l’EMMiD Big Band tanca un curs novament atípic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

La formació de professors, alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls va oferir ahir el vespre un concert al Teatre municipal.

Es tractava de la segona actuació de la Big Band després del seu debut, ara just fa un any, també al mateix escenari palafollenc, després que sorgís la idea de fundar la banda per poder gaudir interpretant cançons conjuntament entre alumnes i mestres que els agraden i que no són massa habituals de poder escoltar.

En parla David Martínez, responsable de l’EMMiD de Palafolls.

Després del concert, Martínez en fa una valoració molt positiva, tant per l’assistència de públic -l’actuació va penjar el cartell de complet ja ahir al matí- com per les sensacions damunt l’escenari. L’espectacle de l’EMMiD Big Band serveix per tancar el curs, i només queden pendents alguns concerts que la Cobla Palafolls oferirà al llarg d’aquest estiu.

El curs 2020-2021 ha estat, novament, atípic al centre educatiu degut a la pandèmia. Ha calgut adaptar-se en tot moment a unes mesures i restriccions canviants, i ara l’escola està a l’expectativa de com caldrà afrontar la represa del setembre. En aquest sentit, Martínez assumeix que caldrà continuar aplicant les mesures anti-Covid que ja s’han dut a terme fins ara, però espera que els afectin el mínim possible els canvis de ràtio, ja que afirma que això és el que més els perjudica a l’hora d’organitzar les classes.

A partir del mes setembre, l’Escola Municipal de Música i Dansa obrirà període de matrícula oberta per oferir les places que quedin lliures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics