Prop de cinquanta veïns de Malgrat participen a la primera trobada per reformar el carrer Narcís Monturiol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un total de 47 veïns i veïnes d’aquest carrer de l’est de Malgrat de Mar van prendre part aquest dimecres a la primera reunió del procés participatiu per recollir opinions sobre la reforma d’aquesta via.

Abans de començar el projecte de millora, l’Ajuntament de Malgrat vol conèixer els problemes i necessitats que tenen els veïns d’aquest carrer, on hi viuen prop de 200 persones.

Segons informa el consistori, a la sessió de dimecres els participants van parlar dels problemes que consideren que pateix el Narcís Monturiol, com són manca d’asfaltat en alguns trams de la via que l’uneix amb la zona d’aparcaments de darrere, la mala accessibilitat de les voreres existents amb pals de diferents subministraments enmig del pas, la ubicació dels contenidors del servei de recollida d’escombraries, la poca il·luminació dels carrerons i la dificultat per evacuar les aigües de pluja.

Paral·lelament, també es va destacar la “tranquil·litat i les relacions veïnals” com a aspectes positius del carrer.

L’Ajuntament de Malgrat ha informat que durant aquesta primera jornada de treball també es van concretar prioritats per a definir el projecte de millora i també quin hauria de ser el model de carrer per al futur.

La segona trobada prevista d’aquest procés participatiu es farà el 3 d’agost, també a les 8 del vespre i al mateix carrer, i servirà per presentar les solucions i les alternatives tècniques exposades a la primera reunió. A la vegada, es recolliran opinions i es promourà el debat per trobar una solució de consens per al projecte de millora del carrer.

Tal i com recorda el consistori malgratenc, a les sessions participatives presencials només poden assistir-hi els veïns i veïnes del carrer de Narcís Monturiol, mentre que la resta de la ciutadania del municipi pot consultar la informació a través de la plataforma decideix.ajmalgrat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics