Es prorroga el toc de queda nocturn, almenys, una setmana més

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls continuarà aplicant el confinament nocturn almenys set dies més, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi autoritzat la pròrroga de la mesura demanada pel Govern català.

D’aquesta manera, el nostre municipi és una de les 165 localitats de Catalunya on es continua aplicant el toc de queda entre la 1 de la matinada i les 6 del matí. Entre aquestes hores no es pot circular per la via pública si no és per un motiu justificat.

La mesura, tal i com va anunciar fa una setmana la Generalitat, s’aplica als municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència igual o superior als 400 casos cada 100.000 habitants en els últims set dies. En aquest cas, també s’inclouen els municipi que no compleixen aquestes condicions però que limiten amb d’altres que sí que tenen risc més elevat.

A la vegada, des del TSJC també s’ha avalat continuar aplicant les altres mesures anunciades pel Govern davant l’augment de contagis, com són la limitació de 10 persones a les trobades socials i el tancament de tota activitat -cultural, econòmica o de lleure- a dos quarts d’1 de la matinada, entre altres mesures decretades la setmana passada per fer front a l’augment de contagis. De fet, l’executiu català preveu que aquestes restriccions es mantinguin durant tot l’estiu.

Amb l’aval del tribunal, les mesures estaran en vigor, almenys, fins el proper 30 de juliol, amb la previsió del Govern de prorrogar-les després de les revisions que es facin setmana a setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics