Malgrat tindrà els seus primers habitatges de protecció socials al 2023

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda es va posar la primera pedra de la primera promoció de pisos de protecció social que tindrà el municipi. Seran 46 habitatges de lloguer gestionats per l’empresa Visoren, la mateixa que fa anys gestiona els pisos de lloguer social de Palafolls.

Aquests nous habitatges es començaran a construir al setembre i es preveu que estiguin enllestitst al principis del 2023.

Acte de la primera pedra ahir a la tarda, RP

Aquesta promoció ja estava prevista fa 13 anys, però l’esclat de la crisi econòmica no va permetre a l’empresa Visoren trobar el finançament per tirar endavant la construcció d’aquests habitatges. Fins i tot el consistori es va plantejar trencar el contracte amb la constructora, però fa uns mesos Visoren va trobar el finançament per construir els 46 habitatges de protecció oficial que es construiran a la confluència dels carrers Albéniz i Roger de Flor.

L’alcalde de Malgrat de mar, Joan Mercader, destaca que el projecte s’ha actualitzat per complir les noves normatives de sostenibilitat i recorda que seran els primers habitatges de protecció oficial que tindrà Malgrat de Mar i parla de dia històric.

Malgrat de mar té actualment dos habitatges de titularitat municipal i que serveix com a primera sortida per a famílies amb problemes habitacionals, però encara no té un parc d’habitatge dotacional. Ara que ha arrencat la construcció d’aquesta promoció social de 46 habitatges de lloguer, l’alcalde apunta que ja es busquen altres terrenys per impulsar més habitatge públic.

L’empresa Visoren és l’encarregada de construir aquests 46 pisos i després en gestionarà els lloguers, com ja passa amb la trentena de pisos que la mateixa empresa té a Palafolls des del 2013.

On seran els nous habitatges de proteccio de Malgrat?

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics