Es prorrogarà el toc de queda a Palafolls fins el 6 d’agost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Govern català tornarà a sol·licitar l’aval del TSJC per continuar limitant la mobilitat nocturna, entre una i sis de la matinada, en aquelles poblacions més afectades per l’epidèmia. 

Palafolls, amb una incidència acumulada a set dies de 627 casos per cada 100.000 habitants, continua sobrepassant la incidència màxima a partir de la qual el govern proposa el toc de queda nocturn. D’aquesta manera, si ho avala la justícia, continuarà vigent el toc de queda fins el 6 d’agost. 

Després es tornarà a avaluar la situació per decidir si la mesura es perllonga una setmana més o no. 

Un dels indicadors que més es tenen en compte és la pressió hospitalària com a conseqüència de la Covid i les perspectives d’evolució. Ara mateix, a Catalunya hi ha 535 llits d’UCI ocupats. Ho anunciava ahir la portaveu del govern català Patrícia Plaja, portaveu del Govern.

D’aquesta manera Palafolls serà un dels 162 municipis catalans on es prorrogarà el toc de queda nocturn a partir d’aquest divendres 30 de juliol i durant una setmana, fins el 6 d’agost.

Tots tenen una incidència acumulada a set dies per sobre dels 400 punts com passa a Malgrat (592), Blanes (656), Tordera (439). D’altres poblacions com Pineda o Santa Susanna, no superen aquell lindar, però s’hauran de confinar igualment a la nit per estar envoltades de poblacions amb toc de queda.

A banda del confinament nocturn, també es manté l’horari de la restauració i de les activitats culturals, el tancament de l’oci nocturn i la limitació de les reunions socials a un màxim de 10 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics