Un centenar de corredors s’han inscrit a la Trail Senyor del Castell Virtual

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins diumenge hi ha temps de participar a aquesta activitat esportiva. És una de les cites clàssiques del calendari de curses del nostre municipi que amb la pandèmia s’ha hagut d’adaptar.

La Trail del Castell ofereix dues modalitats; la marxa de 7 quilòmetres i mig i la trail de 12 km, i enguany es fa virtualment. Els corredors que hi volen participar s’han d’inscriure al web de l’entitat organitzadora, el Safir Team,  i poden completar el circuit en qualsevol moment entre el 24 de juliol i l’1 d’agost. Un cop completat només han d’enviar una foto amb els resultats per tal de fer la classificació.

Aquesta llibertat horaria permet evitar les aglomeracions de corredors. En parla Juli Cala, vicepresident del Safir Team

En les edicions habituals de la Trails s’hi ajuntaven més de 400 corredors, però en l’edició virtual es volia evitar grans aglomeracions pel que s’ha optat per aquesta modalitat. Els dos circuits, el de la marxa i el de la trail,  estan degudament marcats per facilitar la participació dels corredors i, a falta d’un parell de jornades ja han completat la cursa més d’una 70a de participants.

Després de la trail, l’entitat ja treballa en d’altres activitats esportives tant a nivell intern dels socis com també, si les circumstàncies ho permeten, per recuperar la Crematorrons de Nadal, que l’any passat només es va fer a nivell intern entre els socis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics