Santa Susanna usa senyalització turística intel·ligent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi ja disposa de més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el turista pugui planificar la seva estada al poble. Aquesta plataforma gratuïta permet consultar l’oferta que ofereix Santa Susanna,  planificar i reservar un viatge a mida i compartir-ho a través de les xarxes socials. 

Ja fa quatre anys que la destinació turística Santa Susanna usa IvenTrip. I, de fet, va ser la primera de la costa catalana que va fer servir la senyalització intel·ligent per connectar-se amb el turista de forma digital.

La plataforma Inventrip, disponible en 5 idiomes, ofereix al visitant un mapa geolocalitzat de tot allò que li pot ser útil: serveis imprescindibles com els policials o els mèdics; transports; rutes i excursions; llocs històrics i culturals d’interès; platges, restaurants o hotels, entre d’altres.

L’objectiu últim de tot plegat és tenir tot Santa Susanna al portàtil o al mòbil amb un sol clic, sense haver de buscar per la xarxa o sense haver d’anar a l’Oficina de Turisme. D’aquesta manera s’aconsegueix que el visitant no perdi temps en carcar informació sobre el destí.

A més, els visitants que tenen l’aplicació inventrip instal·lada al mòbil rep, a través del bluetooth, alertes de trobar-se prop d’espais d’interès.

Santa Susanna té 25 punts amb dispositius que emeten uns senyals que quan un mòbil amb l’aplicació Inventrip hi passa a propp, envia un missatge informant de la proximitat d’aquest element important. 

És el cas de l’Avinguda del Mar, el Torrentó de Can Gelat, la zona comercial de la zona del Carrefour o del nucli urbà.

Aquest servei forma part de l’aposta del poble de ser Destinació Turística Intel·ligent (DTI).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics