Blanes ja prepara la seva festa petita per l’agost

Xocolatada de la festa dels Copatrons 2017. (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Just acaba de finalitzar la Festa Major de Santa Anna i el consistori blanenc ja està immers en la programació de la seva festa major petita de Sant Bonós.

Serà pel 20, 21 i 22 d’agost i amb una programació familiar amb concerts, sardanes, havaneres i espectacle infantil. Una programació que s’està preparant amb les mesures anticovid que hi ha ara mateix i que caldrà anar seguint per saber si cal modificar-ne algun aspecte.

De tota manera el regidor de cultura de Blanes, Albert Sanz, explica que ja es preveu centrar les activitats a la plaça dels Països Catalans, a tocar de l’antic pavelló d’esports, un espai que cal potenciar per activitats com aquestes.

Aquest cap de setmana es farà l’epíleg de la Festa de Santa Anna, amb un espectacle de màgia i monòlegs  aquesta tarda i música aquest vespre. 

Serà el colofó d’una festa major que el consistori valora com a molt positives. Sanz assegura que ha estat un repte organitzar aquesta festa de Santa Anna respectant les mesures de seguretat anticovid. En aquest sentit el regidor destaca l’actitud responsable de la ciutadania.

La festa ha tinguts concerts, exhibicions i activitats infantils. El que no s’ha pogut fer és l’aplec de l’amor. El regidor ha lamentat que la situació no ha permès fer l’activitat que culmina la festa i cada any aconsegueix més participants a la cala bona. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics