URGENT

Santa Susanna i Maçanet participen al concurs Rural Prix de TVE

Compartiu aquesta història

Ahir dilluns la televisió pública espanyola va encetar l’espai Rural Prix dins el programa España Directo. Es tracta d’una micro espai que recupera l’esperit del programa històric del Gran Prix, però basat en pobles petits.

Hi participaran els veïns de 25 localitats espanyoles que aniran competint en proves de música, jocs i ball. Es formaran dos equips de sis persones, el vermell i el blanc que competiran en proves de karaoke amb cançons emblemàtiques de la història. Això servirà per generar un rànquing i d’aquí en sortirà un poble guanyador que es convertirà en escenari d’una de les entregues de “España Directo”. 

A cada poble un dels veïns és l’encarregat d’explicar les virtuts del municipi, ensenyar-lo i donar-lo a conèixer a l’audiència de tot Espanya. Aquest moment serveix, també, per mostrar als telespectadors els productes típics de la terra.

Justament ahir el primer dels pobles va ser Maçanet de la Selva i en tot el mes passaran 4 pobles més de Catalunya. Un d’ells serà Santa Susanna que es planteja la seva participació com com un element de promoció turística i econòmica del municipi a Espanya.

Santa Susanna ensenyarà tot allò que dona l’espai agrícola de Km 0. L’escenari triat a Santa Susanna per enregistrar les proves és la Platja de les Dunes. Hi participen persones de totes les edats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics