URGENT

El Consell Comarcal dona ajuts a les empreses afectades per la covid

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal activa una línia d’ajut a persones autònomes i microempreses del Maresme que hagin vist colpejada la seva activitat econòmica l’any passat per culpa de la pandèmia.

L’administració comarcal destinarà 50.000 euros a aquesta finalitat.

Poden optar-hi les microempreses i persones autònomes del Maresme que van tenir una facturació d’entre 9.000 i 36.000 euros el 2019 i acreditin un descens superior al 25% durant l’any passat. Si el descens ha estat de fins al 50%, l’ajut serà de 500€, i si la facturació va caure més del 50%, es podrà optar a un ajut de 1.000 euros.

Cal que les empreses tinguin el domicili fiscal al Maresme, que hagin estat donades d’alta des del 2019 i fins avui i que l’any 2019 facturessin entre 9.000€ i 36.000€.

Les bases, aprovades en el darrer Ple del Consell Comarcal, especifiquen que els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació i fins a exhaurir la partida pressupostària.

Les persones interessades han d’enviar la sol·licitud a través d’instància genèrica a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme adjuntant els fulls de sol·licitud i de transferència bancària corresponentment complimentats.

El termini de sol·licitud ja és obert i s’allargarà del  29 de juliol al 20 de setembre

Més Informació AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics