URGENT

Reducció generalitzada de l’atur a tots els pobles del Maresme

Compartiu aquesta història

A Palafolls aquest passat juliol han trobat feina 29 persones, cosa que rebaixa la llista de persones aturades fins les 564. L’arrencada general del sector serveis i turístic en una temporada atípica, ha fet que continuen rebaixant-se les dades d’inscrits al SOC. 

Uns registres a mig camí de la recuperació de llocs de treball, ja que ara hi ha 80 persones menys a l’atur que l’any passat, però encara hi ha 65 aturats més que al juliol del 2019.

La rebaixa d’aturats ha estat generalitzada arreu. De fet no hi ha cap dels 30 municipis del Maresme on s’augmenti l’atur,. A tots es rebaixa, excepte Òrrius, que es manté sense canvis d’un mes per l’altre.

Al global de la comarca del Maresme la reducció ha estat de més de 2.000 persones i actualment hi ha poc més de 25.000 persones sense feina a la nostra comarca.

A Malgrat el nombre d’aturats cau en més d’un centenar en l’últim mes, i ara té 1059 persones sense feina. Tordera redueix la seva llista de desocupats en 77 persones, però encara té 1253 persones a l’atur. 

A Santa Susanna la rebaixa és significativa. Començava el mes amb 200 aturats i acaba amb 23 persones menys.

Pel que fa a Blanes la rebaixa d’aturats és de 266 persones i la ciutat selvatana tanca el mes amb 2.721 desocupats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics