URGENT

Tram final de les obres del nou vial entre Mas Reixac i Bershka

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’està acabant de construir el nou vial que uneix la zona de Mas Reixach amb el polígon d’en Puigvert.  Un nou vial finançat en part per la multinacional gallega Inditex i que permetrà descongestionar l’entrada i sortida de camions en aquest polígon industrial.

Ara com ara manca acabar l’asfaltat amb la capa de rodadura en tot el traçat del vial i falta perfilar  l’enllaç amb la rotonda de davant de Bershka. 

Les obres continuen. RP

Justament ara s’està engrandint aquesta rotonda d’enllaç  que haurà de facilitar l’accés  i la distribució dels vehicles de gran tonatge que circulin per aquest vial.

Aquesta nova entrada té uns 800m metres de llarg, i una amplada de 11m dels quals 7m corresponen a la calçada, amb dos carrils de circulació i dues voreres, una de 2.7m i l’altra per poc més d’un metre.

Aquest nou vial està dissenyat per a que pugui absorvir el pas de fins a 800 camions diaris.  

El traçat del nou vial. RP

Els veïns de Mas Reixach recelen d’aquest nou vial, ja que temem un augment considerable de camions a la rotonda d’accés a la urbanització amb el conseqüent augment del soroll i de la inseguretat en l’accés a la zona.

Igualment el consistori recorda que ara s’està fent els estudis sobre els nusos de sortida d’aquests sectors industrials que acabaran de determinar com es connecten els polígons amb la N-II.

Aquesta nou accés al polígon d’en Puigvert, que tenia un període de construcció de mig any, està finançat per la Diputació de Barcelona i per la multinacional Inditex i té un cost d’1.2 M€

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics