URGENT

Santa Susanna enceta la seva Festa Major fins dimecres

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte comencen els actes de la Festa Major 2021 amb l’elecció de la pubilla de Santa Susanna. Serà el tret de sortida d’una festa que comptarà amb una programació basada amb les activitats de diverses entitats. Així el mateix dissabte a la tarda hi haurà ball de gegants, monòlegs, música. Així, durant cinc dies hi hauran espectacles destinats a tots els públics, entre els quals hi destaquen el tradicional concert del conegut grup Apache, el show musical “Yo sobreviví a la EGB” o l’espectacle d’humor de Fel Faixedas.

El municipi ha fet un esforç en crear una programació familiar amb màgia, la música de Pop per Xics, actuacions de teatre o circ.  El dimecres dia 11, festivitat de Santa Susanna, es farà l’Ofici Solemne a l’Església, les sardanes i el concert de Festa Major amb l’orquestra Els Montgrins i a la nit el castell de focs artificials.

La festa major de Santa Susanna no s’escapa de les restriccions anticovid.  L’Ajuntament demana que tothom respecti les normes per aconseguir que la Festa Major sigui un espai on es pugui gaudir d’uns dies inoblidables.

Consulta el programa AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics