URGENT

La Festa Major de Palafolls tindrà tres espais principals

Compartiu aquesta història

D’aquí a un mes exacte ja estarem a les portes de la Festa Major del nostre municipi i ja es comencen a conèixer alguns detalls de la celebració d’enguany. D’entrada la festa s’allargarà del 4 a l’11 de setembre, però les principals activitats es concentraran a partir del dia 7, dia del pregó municipal i fins la diada.

Una de les coses que ja se saben de la Festa Major d’aquest any és que tindrà tres espais diferenciats en els que s’aniran fent les diferents activitats i actes.

Són els mateixos espais que ja es van fer servir l’any passat;

La Plaça de Poppi per a les barraques, que tornen enguany amb un format diferent, la plaça de les Valls d’Ax, que serà per a diferents concerts, i la zona de la fira d’atraccions, que es mantindrà a l’entrada del poble per la Ribera de la Burgada.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, assegura que caldr`pa controls d’aforament a tots els espais i que tots els concerts hauran de ser amb el públic assegut.

Sobre els noms propis que configuraran la programació de la Festa encara no s’han donat a conèixer, però la regidora afirma que ara s’estan ultimant els detalls d’una programació que no podrà ser com estava pensada al mes de juny, ja que la 5a onada ha tornat a posar restriccions sobre la taula. 

El que ja sabem és que la festa pivotarà sobre les entitats locals, que s’encarregaran de la majoria d’activitats i que el primer cap de setmana es faran les activitats prèvies a la festa. També sabem que hi haurà actes que es recuperen però amb adequació a la normativa covid, com la trobada dels geganters o el correfoc, que es faran estàticament, sense cercavila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics