Primer cap de setmana de Festa Major a Malgrat amb Gegants, sardanes i havaneres

Marató de sang d'ahir i avui a Malgrat. AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir va començar la Festa de Sant Roc de Malgrat que allargarà encara fins el cap de setmana vinent. En aquest primer cap de setmana de festa destaquen les activitats d’arrel tradicional. Avui dissabte hi ha la trobada de gegants, que canvien la cercavila per una mostra de balls i a partir de les 9 del vespre es farà la nit de la sardana al Parc de Can Campassol. Una activitats que també ha canviat per culpa de la covid ni que no inclourà l’habitual sopar.

Demà diumenge les activitats començaran aviat amb una de les dues matinades previstes. Serà la protagonitzada per la colla de geganters i que recorrerà diferents carrers del poble.

Marató de sang d’ahir i avui a Malgrat. AjMalgrat

Demà també es farà el 25è concurs de castells de sorra a la platja de Malgrat centre que acabarà amb una xocolatada   i animació infantil. Són activitats amb restriccions d’aforament i cal inscripció prèvia.

Al vespre, a quarts de 10, començarà la cantada d’havaneres. Serà sense cremat i amb canvi d’ubicació. No es farà a la platja i es trasllada al parc de Francesc Macià, on és més fàcil controlar l’aforament. Serà a més, el primer dels actes vigilat des de l’aire amb els drons de la policia local.

Ahir divendres va començar la festa amb una marató de donació de sang que s’ha allargat fins avui dissabte i una conferència sobre les pandèmies històriques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics