La Policia de Malgrat vigilarà alguns actes de la festa major amb drons

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de mar és a punt d’iniciar la seva festa Major. Serà avui amb una marató de donació de sang i una conferència sobre les epidèmies i les pandèmies amb perspectiva històrica. Fins el dia 16 d’agost es faran diferents actes i activitats.

La Policia local de Malgrat ja prepara el dispositiu de seguretat i de control dels diferents actes prevists a la programació. La principal novetat del dispositiu de Festa Major és que els agents de la policia local usaran drons per controlar i vigilar els actes que es preveuen més multitudinaris com ara la fira d’atraccions, la cursa del Miner de Ferro, la cursa ciclista, la cantada d’havaneres i els concerts de Roba Estesa i Bebe al parc de Francesc Macià.

Gràcies a aquests drons, la policia pot cobrir la vigilància area de grans extensions, amb molta gent i fer-ho amb poc temps, pocs agents i des d’una visió diferent i amb major perspectiva i visibilitat.

El regidor de seguretat de Malgrat, Sergi Cardona, explica el cos malgratenc té 4 agents entrenats per pilotar aquest dron i que la intenció és incorporar-lo a la tasca policial en diferents facetes.

De fet en els últims mesos són moltes les policies locals i també mossos d’esquadra que estan usant aquesta tecnologia en els seus dispositius, però a Malgrat serà la primera vegada que es farà servir aquesta tecnologia per controlar actes multitudinaris.

El primer dels actes on es preveu que s’usi el dron com element de vigilància serà aquest diumenge a la cantada d’havaneres, que enguany canvia la platja pel Parc Francesc Macià per poder controlar aforaments. erà amb els grups Arjau i Peix Fregit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics