Part de Ciutat Jardí sense aigua per una baixada dels nivells d’un dipòsit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, i ha confirmat AGBAR,  fins a 150 abonats de la companyia a Ciutat Jardí es van quedar anit sense aigua després que l’empresa hagués hagut de tallar el subministrament arran d’un problema en l’alimentació dels dipòsits que abasteixen els carrers Margarides, Rosa, Gardèmies, Lliris i Orquidies.

Segons expliquen fonts d’Agbar a Ràdio Palafolls, el dipòsit que dona servei a aquesta zona va començar a buidar-se contínuament durant el dia d’ahir, sense que es pogués anar recuperant el nivell. Davant d’això, es va procedir a tancar el subministrament per remuntar el nivell d’aigua òptim de la instal·lació. Un tancament del servei que s’ha fet de matinada, quan el  consum és més petit, amb la voluntat d’ajudar a remuntar el nivell i permetre de nou el subministrament a partir de les 6 del matí.

 Igualment, i mentre es busca la causa exacte de la incidència, Agbar ja ha contractat cubes d’aigua que alimentaran el dipòsit per evitar nous talls. 

Segons les mateixes fonts aquest caiguda continuada del nivell d’aigua podria tenir dos factors; el primer la presència de fugues d’aigua en algun punt de la xarxa i el segon un augment considerable del consum dels residents, coincidint amb l’agost.

Tampoc hi ajuden les canonades petites de la zona que no permeten una ràpida recupèració dels nivells.

De fet ja s’han detectat almenys un parell de fuites d’aigua, que ja s’han reparat, cosa que ha ajudat a mantenir el nivell d’aquest dipòsit que dona servei a aquests 150 abonats.

Ciutat Jardí compta amb fins a 6 dipòsits de diferents dimensions i funcions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics