URGENT

Els participants del Casal completen la gimcana de la policia

Compartiu aquesta història

Una trentena de joves del casal estival de l’Ajuntament han participat aquest dimarts d’una activitat ideada per la Policia Local de Palafolls amb coordinació amb el propi casal municipal. Es tracta d’una gimcana que ha transcorregut per diferents espais del centre de Palafolls, ja que es tracta d’una activitat pensada per conèixer la nostra vila a través de proves i preguntes mentre es fa un recorregut per diferents espais del poble. L’activitat també tracta aspectes sobre mobilitat segura, com ús correcte de passos de vianants, semàfors o senyalitzacions a través de proves i preguntes.

En parla Lluís Moreno, caporal de la Policia Local.

Aquest dimarts l’activitat l’han fet nens i nenes de 2n i 3r de primària, una trentena en total, que  també reafirmen els seus coneixements i comportament sobre civisme i convivència  a través d’aquesta activitat.

Participants a la gimcana d’ahir.

Justament des del casal d’estiu  es valora positivament aquesta gimcana ja que permet als nens i nenes  conèixer més de la nostra vila i l’ús de la via pública. Alba Ribot explica com ha anat la gimcana d’aquest dimarts.

A finals de mes, seran una 20a més de participants, corresponents a 1r de primària, els qui completaran les proves de la gimcana de la Policia.

Durant el curs escolar el cos local de policia treballa aquests aspectes amb diferents gimcanes adaptades a les diferents edats escolars i amb els diferents centres educatius, i ara completa la tasca també amb les activitats estivals del casal municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics