Vacunació sense cita prèvia a Calella i Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Departament de Salut ha posat en marxa aquest dimarts una nova estratègia per accelerar la vacunació de la Covid, obrint  la vacunació sense cita prèvia i per a totes les edats a centres d’arreu del país.

Justament a la nostra zona hi ha la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia a Calella i  Blanes.

A la fàbrica Llobet i Guri, punt habitual de vacunació massiva de Calella, s’han obert tres jornades de vacunació lliure. La primera és avui a la tarda, però també es repetirà aquest dissabte 14 d’agost i dilluns dia 16, en horari de tarda (de 15 a 19 h).

També es podrà vacunar qui vulgui sense necessitat de cita prèvia a Blanes. Serà però només divendres també de 15h a 19h al punt habilitat al Centre cívic de Mas Enlaire, a la plaça 11 de setembre.

Aquesta jornada de vacunació sense cita prèvia, que es fa a una 60a punts d’arreu del país, forma part de les estratègies que està impulsant el Departament de Salut per augmentar la cobertura poblacional i assolir la immunitat de grup més ràpidament. 

Aquesta campanya arriba després de detectar una disminució en el nombre de cites prèvies en les últimes setmanes. També s’ha vist com molta gent amb cita prèvia no ha anat a vacunar-se.

En l’actualitat a Catalunya s’estan registrant 3.000 nous casos diaris de persones que contrauen la COVID, al voltant de 2.000 persones ingressades i 600 pacients a l’UCI, especialment entre els grups d’edat de 30 a 50 anys que encara no han estat vacunats amb la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics