URGENT

L’Ajuntament de Malgrat incorporarà 5 joves gràcies a la garantia juvenil

Compartiu aquesta història

El passat mes de juny el consistori malgratenc va sol·licitar una subvenció per a la contractació en pràctiques de diferents perfils professionals a través del Programa de Garantia Juvenil d’aquest any.

A finals de juliol, la Generalitat va concedir 55.000€ de subvenció per a la contractació de 5 persones joves en pràctiques, durant sis mesos a jornada completa, amb el cofinançament de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Amb aquesta resolució l’Ajuntament ha començat a buscar els candidats a les ofertes de treball, amb la intenció que en un mes puguin començar a treballar al consistori.

En concret es busquen un periodista per a l’emissora municipal, dos administratiu, un tècnic d’ocupació i formació i un altre en projectes socioeducatius.

Per accedir a aquestes ofertes, dins el programa de Garantia Juvenil, cal tenir entre 18 i 29 anys, ser demandant d’ocupació no ocupat/da al SOC i ser inscrit del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Una altre de les condicions que cal complir és no haver estat en pràctiques en els últims dos anys per la Garantia juvenil i no haver estat contractat per més de 18 mesos en pràctiques per la titulació requerida.

Durant els 6 mesos de pràctiques els joves adquireixen noves aptituds i competències, veuen millorada la seva ocupabilitat i també s’afavoreix la seva incorporació al mercat laboral d’una forma «estable i duradora en el temps».

Les persones interessades en aquestes vacants han de fer arribar la seva candidatura, abans del 2 de setembre, a l’Ajuntament de Malgrat  amb tot un seguit de dopcumentació que trobareu al web de RP.

Què cal presentar?

 Enviar un correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat indicant a l’assumpte del missatge l’oferta de treball que l’interessa i adjuntant:

– DNI escannejat

– Currículum actualitzat

– Títol acreditatiu d’estar en possessió del Grau, Cicle Formatiu o Certificat de Professionalitat requerida.

– Evidència d’estar registrat/da al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació (DARDO).

– Evidència de ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics