Convocatòria per constituir una nova borsa d’auxiliars administratius a Palafolls

Imatge de la nova OAC de Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins el dia 30 d’agost es poden presentar les sol·licituds per participar en el procés de selecció d’una borsa de personal auxiliar administratiu per a l’Ajuntament de Palafolls. 

Aquesta borsa ha de servir al consistori per tenir una relació de persones per tal de treballar al consistori en cas de vacants puntuals i temporals  com ara substitucions per baixa o malaltia. 

Per accedir a la borsa cal aprovar un procés de concurs-oposició, les qualificacions dels aspirants determinaran l’ordre de la borsa de treball; així l’aspirant amb major puntuació final obtinguda, ocuparà el lloc de treball amb major nombre de dies de contractació i més dedicació horària setmanal, i es procedirà de forma successiva fins esgotar el nombre de llocs a nomenar.  

Els aspirants hauran de superar una prova teòrico-pràctica responent preguntes sobre un temari proposat a les bases i una fase de concurs amb valoració de mèrits com estudis i experiència laboral, sobretot la relacionada amb el sector públic. També caldrà passar una prova pràctica de competències i una entrevista personal.

Es dona el cas que fa poques setmanes ja es va fer un procés selectiu per elaborar una altra borsa d’auxiliars administratius que s’ha esgotat en poques setmanes. De les 8 persones que van aprovar el procés, algunes ja estan treballant al consistori i d’altres començaran en les properes setmanes, això obliga a fer una nova borsa, ja que aquest tràmit agilitza el procés de cobrir les suplències i baixes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics