L’Ajuntament prepara el nou curs de gimnàstica per la gent gran

Classes al Forroll. Arxiu RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dia 13 de setembre està previst que comenci un nou curs també per les classes de manteniment i de gimnàs adaptat per a persones grans a Palafolls. El consistori fa anys que ofereix sessions d’activitat física especialment dissenyada per a persones grans amb la voluntat de millorar-ne la qualitat de vida amb exercicis adaptats a les seves necessitats.

Aquesta activitat es realitza amb 2 sessions setmanals, habitualment dilluns i dimecres, i amb 3 emplaçaments diferents;  a Sant Lluís. al centre i, finalment, pels usuaris del Respir.

Classes al Forroll. Arxiu RP

En vistas al nou curs, l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament començarà avui a trucar als participants d’altres anys per saber si estan interessats en continuar a partir de setembre en aquesta activitats que és gratuïta. A partir d’aquesta primera aproximació es podrà obrir inscripcions per aquelles places alliberades. Ho explica Xesca Torres, treballadora social de l’Ajuntament de Palafolls.

De moment encara no es pot apuntar usuaris nous, a l’espera de saber si queden places noves disponibles.

Les classes de gimnàs per a la gent gran han continuat aquest estiu. Habitualment a l’agost es descansava, però és el segon any consecutiu que no s’han aturat per tal de compensar les classes que no s’han pogut fer durant l’any per culpa de les restriccions dictades pel Procicat arran de la pandèmia.

Durant l’activitat regular de l’hivern són entorn a la 50a de participants que milloren la seva condició física i, de retruc, la seva qualitat de vida, amb aquestes activitats dirigides per personal qualificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics