Palafolls continuarà amb el toc de queda fins el 27 d’agost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres torna a acabar l’actual confinament nocturn estipulat fa dues setmanes per aquells municipis que superaven llavors el llindar dels 250 casos de covid per cada 100.000 habitants. Ara que s’acaba el termini , el govern català ja ha demanat prorrogar aquest toc de queda nocturn una setmana més; fins el 27 d’agost.

La diferència és que la Generalitat ha tornat a rebaixar el llindar que marca els municipis que tindran aquest confinament nocturn. En un primer moment van ser 400 casos per cada 100.000 habitants, després va passar a 250 casos i ara els municipis amb una incidència superior als 125 casos per cada 100.000 habitants quedaran inclosos en la pròrroga del confinament nocturn.

Tot i la rebaixa del llindar, t la llista de pobles i ciutats amb toc de queda s’ha reduït fins els 148 municipis, una 30a menys que els que tenen ara com ara el confinament nocturn.

 La restricció de la mobilitat, doncs, es mantindrà de l’1.00 a les 6.00 de la matinada si el TSJC hi dona de nou el vist-i-plau.

Palafolls està amb confinament nocturn des que fa un mes, el 17 de juliol, s’instaurès de nou arran de la 5a onada de la pandèmia que ha augmentat la incidència de contagis, per culpa de la variant Delta del virus.

Malgrat, Tordera, Blanes o Santa Susanna estan encara a la llista, aquesta última no supera el llindar dels 125 casos, però a l’estar envoltada de municipis amb confinament nocturn també se li aplica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics