Blanes cobrirà la pista esportiva de Mas Florit

Actual pista Esportiva Mas Florit. Aj Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimarts l’Ajuntament va presentar l’avant-projecte  per cobrir la Pista Esportiva de Mas Florit , una de les inversions previstes per aquest 2021 amb un pressupost de més de 333.000 €.

L’objectiu amb aquesta inversió és social, esportiu i econòmic, ja que es vol apropar l’espai esportiu al veïnat perquè l’utilitzi com espai polivalent però també ha d’ajudar a descongestionar la Ciutat Esportiva Blanes, ja que en aquesta pista s’hi preveu fer entrenaments cada dia d’entitats esportives.

Actual pista Esportiva Mas Florit. Aj Blanes

Amb aquest avantprojecte, el consistori vol ara recollir impressions i suggeriments dels veïns d’aquest barri, un dels més allunyats del centre urbà. Amb aquestes aportacions es redactarà l’avantprojecte definitiu i començarà la tramitació per adjudicar la redacció definitiva del projecte i l’execució de les obres.

Si les previsions es compleixen l’inici de les obres serien  just abans de l’estiu de l’any vinent. 

La pista esportiva del barri de Mas Florit té una superfície de 1.100 m2, i la idea és aixecar uns pilars metàl·lics per situar-hi al damunt una coberta de xapa corbada autoportant. L’estructura que s’hi construirà serà oberta per 3 costats i tancada per una única banda.

Ara el consistori vol escoltar la ciutadania. Ho farà mitjançant una urna que s’ubicarà en un dels establiments comercials més populars del barri: el Forn de Pa Ferval i també es podran enviar suggeriments i comentaris al correu electrònic esports@blanes.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics