Palafolls entre els pobles que es queden amb el toc de queda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui el TSJC ha tombat la proposta de la Generalitat de mantenir el toc de queda nocturn als pobles amb una incidència superior als 125 casos per cada 100.000 habitants. Creu que el canvi de criteri i la rebaixa del llindar respon a criteris d’ordre públic i no sanitaris i per això  manté l’anterior llindar de 250 casos per cada 100.000 habitants a partir del qual es mantindrà el confinament nocturn. Això rebaixa la llista de municipis dels 148 als 19. 

Un dels municipis on es mantindrà el toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada és Palafolls. De fet serà l’únic de tota la zona ja que Malgrat, Tordera, Blanes, Lloret o Santa Susanna queden ara exclosos d’aquesta mesura. De fet al Maresme només Palafolls i Arenys de Munt mantindran el confinament nocturn. 

La mesura doncs, s’allargarà una setmana més a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics