Preocupació pel futur de la zona d’horta de Santa Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els pagesos de la zona agrícola que separa els hotels de primera línia de mar de l’àrea comercial del Carrefour estan preocupats pel futur de les seves terres i la seva activitat.

Segons explicaven ahir a TV3, temen que l’Ajuntament canviï  el planejament urbanístic per fer serveis als hotels i els turistes. Serveis com camps de futbol o de petanca entre d’altres. 

Per això els pagesos de la 10a d’hectàrees afectades s’han organitzat per protestar contra aquesta possibilitat. Ho explicava ahir a la televisió catalana Anna Pascual, responsable d’una de les explotacions agrícoles.

Audio de TV3

 En declaracions a RP, però,  l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, assegura que aquests terrenys són agrícoles i no edificables i que no hi ha cap intenció de fer cap equipament ni d’edificar en aquest àmbit en un futur immediat. Tanmateix, però, Campolier afirma que si en el futur es necessita créixer en equipaments o serveis, aquestes terres tenen el nivell de protecció urbanístic més baix i serien les primeres afectades, tot i que reitera que no hi ha res.

L’alcalde defensa que Santa Susanna no necessita actualment créixer en places hoteleres i que hi ha altres sectors amb possibilitat d’urbanitzar, i reitera que aquests terrenys agrícoles no estan amenaçats inminentment. 

També recorda que a nivell urbanístic l’última paraula la té el govern català i les seves comissions territorials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics