Blanes i Malgrat haguessin preferit allargar el seu confinament

Vigilància policial a la zona d'oci nocturn. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la resolució judicial d’ahir el llistat de pobles amb confinament nocturn s’ha reduït dràsticament. N’han quedat fora totes les poblacions veïnes, ja que tenen una incidència inferior a la de Palafolls.

Tot i això, algunes d’elles, com les turístiques Blanes o Malgrat, haguessin preferit continuar amb la restriccion nocturna.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa,  denuncia que la decisió del tribunal, combinat amb el tancament de l’activitat a quarts d’1 de la matinada,  “condemna” als municipis a veure a ciutadans i visitants pels carrers de matinada i sentencia que la justícia està jugant a fer de metges.

A Malgrat també preocupa la fi del seu confinament nocturn. L’alcalde de la localitat Joan Mercader, en declaracions a aquesta emissora, afirma que preferiria haver continuat amb el toc de queda nocturn fins final d’estiu i demana a la ciutadania responsabilitat per evitar escenes de festes nocturnes.

Palafolls és a partir d’avui l’únic poble de la zona amb confinament nocturn, així que, escepte al nostre municipi, ja es pot circular lliurament de matinada per la majoria de pobles de la Selva Marítima inclosos els costaners i turístics com Malgrat, Lloret, Pineda o Blanes.

AMPLIACIÓ:

La Generalitat ha proposat a la justícia uns nous criteris que es debatran dilluns. Si s’accepten, Pineda i Blanes tornarien a tenir confinament nocturn, pe`ro Malgrat i Tordera encara quedarien fora d’aquesta mesura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics