Palafolls manté el toc de queda nocturn almenys fins el 27 d’agost

La Policia Local controlant el toc de queda a l'octubre. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir el TSJC va donar un revés a les polítiques de restricció de la mobilitat nocturna que volia aplicar la Generalitat a partir d’avui. 

La Policia Local controlant el toc de queda a l’octubre. RP

El govern volia mantenir el toc de queda nocturn als pobles amb una incidència superior als 125 casos per cada 100.000 habitants, quan fins ara la mesura s’aplicava als municipis amb més de 250 casos. La justícia assegura el canvi de criteri i la rebaixa del llindar respon a criteris d’ordre públic i no sanitaris i per això tomba les intencions anunciades per la Generalitat i manté l’anterior llindar de 250 casos per cada 100.000. Això fa reduir la llista de municipis dels 150 previstos als 19, entre ells Palafolls.

Una decisió judicial que no entén l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

Per al batlle el fet que Palafolls estigui en aquesta llista de 19 municipis amb una incidència de contagis superior als 250 casos per cada 100.000 habitants és circumstancial. Alemany recorda que el fet que es contagiï una família sencera fa disparar els indicadors a municipis relativament petits com Palafolls. 

Alemany recorda que la majoria de contagis es donen en joves que resisteixen millor l’embat del virus esquivant les complicacions més greus. De tota manera demana a la ciutadania continuar amb les mesures de seguretat per poder rebaixar la incidència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics