L’alcalde de Blanes insisteix en què la justícia “juga a fer de metge” amb el rebuig a ampliar el toc de queda

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Àngel Canosa, alcalde de Blanes, ja va mostrar-se descontent la setmana passada amb la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de mantenir el toc de queda nocturn només a 19 municipis catalans, quedant fora la ciutat veïna.

Aquest dilluns, i davant la nova negativa del tribunal cap al Govern català de modificar el toc de queda, Canosa ha afirmat que “els jutges es mantenen en el seu error de jugar a fer de metges”, assegurant que amb això “arrosseguen a la ciutadania”. A la vegada, l’alcalde creu que la justícia incorre en una contradicció, ja que afirma que “els mateixos jutges reconeixen que no tenen capacitat tècnica per resoldre consideracions de medicina”, però que en canvi “sí que gosen valorar, contravenint allò que les autoritats sanitàries estan demanant”.

La ciutat veïna de Blanes estava inclosa en el llistat de 62 municipis on la Generalitat volia que s’apliqués el toc de queda nocturn entre 1 i 6 de la matinada, fet que finalment ha estat rebutjat aquest dilluns pel TSJC.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, durant aquests dies s’ha reforçat a presència de la Policia Local amb quatre patrulles, també tenint en compte la celebració de la Festa Major petita.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics