Palafolls obrirà 3 places del programa Garantia Juvenil aquest setembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha tornat a optar enguany a l’obertura de llocs de treball vinculats al programa Garantia Juvenil, adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, i que té per objectiu garantir oportunitats laborals i reduir l’atur juvenil.

Al nostre municipi se li han concedit enguany un total de 3 places adreçades a joves inscrits en aquest programa. En concret, es tracte de dues places d’auxiliar administratiu i una de tècnic auxiliar d’informàtica.

En parla Susanna Pla, regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Palafolls ja ha participat en anys anteriors en la convocatòria del programa Garantia Juvenil, i enguany són aquestes 3 les places a les quals podran optar els joves que s’hi presentin. La previsió del consistori és que es comenci a fer la selecció el proper 13 de setembre i que els escollits en el procés comencin a treballar el dimecres 29.

Pla afirma que la participació de Palafolls dins el programa de Garantia Juvenil continua essent una aposta del govern municipal per poder donar oportunitats laborals entre els joves.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’anima als joves a inscriure’s en el programa Garantia Juvenil -a través del web garantiajuvenil.gencat.cat- per optar a cobrir aquests llocs de feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics