Sant Genís tanca demà la seva Festa Major

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Sant Genís va iniciar aquest passat cap de setmana els actes de la seva Festa Major. Enguany, de la mateixa manera que l’any passat, la Covid-19 ha condicionat el programa d’actes de l’esdeveniment, que s’ha hagut de reduir i adaptar a les actuals circumstàncies.

Les propostes van començar diumenge, amb l’Ofici solemne a l’església romànica de Sant Genís de Palafolls, i posteriorment es va fer una audició de sardanes amb la Cobla Palafolls, al pati de les antigues escoles. A la tarda del mateix diumenge es va oferir un espectacle infantil a al centre cívic i local social.

Després de la pausa d’ahir i avui, demà dimecres, diada de Sant Genís, la festa culminarà amb una cantada d’havaneres a càrrec del grup Els Cremats, una veterana formació de Palafrugell amb 25 anys de carrera a les seves espatlles. Per assistir al concert, que es farà també al local social de Sant Genís, l’Ajuntament de Palafolls ja va obrir fa uns dies la reserva prèvia de localitats al web entrades.palafolls.cat.

Aquesta reserva és el pas necessari per poder gaudir de l’actuació, ja que l’aforament és limitat com a mesura anti-Covid. A la vegada, durant l’espectacle també serà obligat l’ús de mascareta i la higiene de mans, es prohibeix beure, menjar o fumar dins del recinte, i es mantindran les distàncies de seguretat. El concert començarà a les 7 de la tarda i l’obertura de portes serà mitja hora abans.

Igualment com l’any passat, i degut a la pandèmia, aquest 2021 la Festa Major de Sant Genís tampoc ha pogut comptar amb xocolatada, rom cremat ni el sopar de germanor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics