URGENT

Palafolls presentarà dijous el cartell de la Festa Major

Compartiu aquesta història

Pràcticament a les portes del mes de setembre, l’Ajuntament de Palafolls ja té gairebé enllestits els preparatius de la seva Festa Major, que se celebrarà entre els dies 4 i 11 d’aquest proper mes.

Amb la incidència de la pandèmia encara afectant, l’àrea de Cultura del consistori ha impulsat un programa adaptat a les actuals circumstàncies, el contingut del qual es revelarà aquest dijous en una presentació oficial.

L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’edifici del MiD, s’oferirà en format telemàtic i no estarà obert al públic. Durant la presentació, a banda de representants del consistori, també hi assistiran membres d’entitats locals. Un cop acabat l’acte, la mateixa tarda de

En parla Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Durant la presentació de dijous, doncs, es donarà a conèixer el cartell de la Festa Major de Palafolls, tot i que des de l’àrea de Cultura s’avança que no s’entrarà en detall de tots els actes en concret, els quals es podran conèixer amb la programació que es repartirà just després en diferents punts del poble i el web municipal.

Segons afirma Morales, la festa d’aquest 2021 s’ha preparat seguint la mateixa idea que l’any passat, però sí que creu que ja és un pas més respecte el que va poder celebrar-se el setembre del 2020.

L’acte de presentació del cartell de la Festa Major de Palafolls 2021 es podrà seguir en directe, a partir de les 7 de la tarda, a través de les xarxes socials de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics