Bona valoració de la Festa Major de Sant Genís, que tanca el cicle de les celebracions veïnals d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa Major de Sant Genís posava el seu punt i final ahir dimecres amb la cantada d’havaneres d’Els Cremats, al local social. Era l’últim dels actes previstos de la festa, que va començar diumenge amb la celebració de l’ofici solemne a l’església romànica i una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls, al matí, així com una actuació per la canalla, que va dur-se a terme a la tarda.

Després de la pausa de dilluns i dimarts, ahir dimecres els assistents va poder gaudir de les havaneres de la formació palafrugellenca Els Cremats.

Segons la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, Susanna Pla, els canvis en la distribució de l’espai van ser ben rebuts pel públic que va assistir en aquest darrer espectacle, així com es va percebre una valoració satisfactòria de tota la festa en general per part del públic. A la vegada, Pla afirma que voldrien i esperen poder recuperar les activitats que, degut a la pandèmia, s’han hagut d’eliminar del programa d’actes, com la xocolatada, el sopar de germanor o el rom cremat.

La Festa Major de Sant Genís és l’última de les activitats del calendari de festes dels barris i urbanitzacions de Palafolls d’aquest estiu, i que ha passat també per Sant Lluís, Mas Reixach i Santa Maria.

Segons afirma la regidora de Cultura, a tots els veïnats del municipi s’ha fet una valoració positiva dels actes celebrats, i també a tot arreu es coincideix en el desig de recuperar una certa normalitat a l’hora d’organitzar les activitats que, per culpa de la Covid-19, han hagut de suprimir-se.

La cultura a Palafolls no s’atura i, precisament, avui dijous a la tarda es presenta el cartell de la Festa Major, que tindrà lloc entre els dies 3 i 11 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics