URGENT

El CB Palafolls prepara un torneig 3×3 per aquesta Festa Major

Compartiu aquesta història

El Club Bàsquet Palafolls se suma a les múltiples iniciatives que es duran a terme durant els dies de Festa Major de Palafolls. L’entitat organitza un torneig 3×3 adreçat a tota la ciutadania, que es disputarà al skate park el proper 4 de setembre, i pel qual ja té obertes les inscripcions.

Els equips participants en aquesta competició han de ser de màxim 4 jugadors, ja siguin equips només femenins, només masculins o equips mixtos, i les categories d’edat obertes són infantil, cadet, júnior i sènior.

La inscripcions, que són gratuïtes, es mantindran obertes fins el proper 1 de setembre, amb la possibilitat d’ampliar el termini en cas que no hi hagi suficient demanda.

En parla Àlex Sacristán, membre del CB Palafolls.

Segons afirma el mateix Sacristán, l’objectiu d’aquest torneig 3×3 és oferir una nova activitat durant la Festa Major de Palafolls tot promovent l’activitat esportiva entre la ciutadania.

A la vegada, des del club també volen que el 3×3 serveixi per animar a possibles noves incorporacions pel club de cara a la temporada que s’encetarà aquest setembre.

Per a inscriure’s al torneig de 3×3 d’aquesta propera Festa Major de Palafolls, cal contactar amb el CB Palafolls a través dels seus comptes d’Instagram (@basquetpalafolls), Twitter (@CBPALAFOLLS), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça cbpalafolls@gmail.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics