Els Maduixots tornen a plaça aquest cap de setmana a Pineda i passaran per Palafolls per Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La colla dels Castellers de l’Alt Maresme retornen a l’activitat aquest cap de setmana coincidint amb la Festa Major de Pineda de Mar, on actuaran fent un pilar simbòlic que ja han ofert en altres municipis.

Els Maduixots havien preparat i previst actuacions als diferents municipis que formen part de la colla, seguint els protocols de la Coordinadora de Colles Castelleres i el Pla de Represa de Cultura Popular del Departament de Cultura i el Procicat. Tot i així, els castellers altmaresmencs afirmen que l’arribada de la cinquena onada del juliol els va obligar a anul·lar la seva participació a Blanes, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Tordera.

Ara, però, afirmen que el ritme de la vacunació contra la Covid-19 i la rebaixa de la incidència de contagis els ha permès reprendre l’activitat, podent tornar a actuar i a fer assajos adaptats a les mesures.

En parla Héctor Montero, president dels Castellers de l’Alt Maresme.

El retorn a plaça dels Maduixots d’aquest cap de setmana a Pineda precedirà altres actuacions previstes per la colla i que passaran també per Calella i per Palafolls. Al nostre municipi, la colla castellera hi actuarà com a cloenda de la Festa Major, el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, durant la hissada de la senyera a la gespa del Casal d’Avis.

Els assajos dels Maduixots, que es duen a terme els divendres a les 8 del vespre a l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar, es fan ara en grups bombolla de 25 persones, seguint les mesures de prevenció i rastreig.

La colla castellera espera poder recuperar les actuacions suspeses aquest estiu de cara als propers mesos de tardor i hivern, amb l’esperança de recuperar mica en mica la normalitat de cara a la propera temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics