El govern presenta a l’oposició la proposta de projecte de reforma de la piscina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’executiu palafollenc va reunir-se dijous amb els grups de l’oposició per presentar-los la proposta de rehabilitació de la piscina municipal. Ara per ara, el projecte encara no és públic, i segons afirma el govern, quan la proposta sigui definitiva, se’n donaran a conèixer més detalls.

Des del consistori s’afirma també que la voluntat és començar les obres de rehabilitació “el més aviat possible”.

Tot i així, aquest pas del govern no ha convençut a Palafolls en Comú, grup de l’oposició des d’on s’ha titllat de “parany” aquesta proposta. Afirmen que van rebre faltes de respecte, retrets o esments a “l’herència rebuda” per part de l’executiu d’ERC en una reunió on també hi havia tècnics.

En aquest sentit, des dels comuns carreguen contra l’executiu, recordant-los que tenen “menys vots que l’oposició encara que governi” gràcies a la Llei d’Hondt, i que “quan són superbs, prepotents i falten el respecte” ho fan a la gent que va dipositar la confiança a Palafolls en Comú. També consideren que el govern “no té projecte” i que busca excuses “en el passat”.

Palafolls en Comú vol esperar a tenir el projecte en paper per a analitzar-lo, i assegura que contactaran amb les persones que els van transmetre el seu malestar per a donar-los-hi a conèixer, perquè dubten de la transparència del govern.

Amb tot, els comuns afirmen que no els ha agradat el projecte, que ERC va “tard i malament” i que han perdut una oportunitat de fer un salt qualitatiu en una piscina per a les persones que en són usuàries. En aquest sentit, consideren que “el sacrifici” que han fet aquestes persones no està a l’altura del projecte presentat.

Des de Palafolls en Comú creuen que el projecte “arregla algunes de les deficiències però no totes”, i que queden força mancances a la instal·lació. La formació acaba afirmant que des de la seva assemblea “no s’hauria fet així ni amb aquest projecte” , sinó que ho haurien fet quan es va tancar la piscina el 2020 i, en cas que haguessin decidit tancar l’equipament, “hauria estat per a una reforma integral de la instal·lació”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics