L’Ajuntament es planteja redistribuir espais per respondre a l’alta demanda d’entrades de Festa Major

Cua aquest matí al MiD per reservar les entrades de la Festa Major - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Cua aquest matí al MiD per reservar les entrades de la Festa Major – Foto: RP

L’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls ha obert a les 10 d’aquest matí el termini per reservar les localitats per assistir als espectacles i la programació de la Festa Major de Palafolls, presentada oficialment aquest dijous.

La reserva es pot fer en línia, a través del portal entrades.palafolls.cat, on apareixen tots els actes programats durant els dies de festa. A la vegada, però, també es pot fer la reserva de forma presencial a l’edifici del MiD, en horari de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia i de 3 a 7 de la tarda.

Durant les dues primeres hores d’obertura d’entrades ja s’han esgotat les localitats per assistir a la Trobada gegantera d’aquest dissabte, al Pregó del dimarts dia 7 i a l’espectacle de l’humorista Peyu. En qualsevol cas, des de l’àrea de Cultura s’ha informat que, en cas de voler assistir a un acte pel qual ja no es poden fer reserves, cal enviar un correu electrònic a l’adreça plf.cultura@palafolls.cat per tal de ser inclòs a la llista d’espera.

Des de l’Ajuntament de Palafolls l’alcalde, Francesc Alemany, ha agraït la bona acollida que estan tenint els actes de la Festa Major 2021.

Unes cues que, al llarg del matí, s’han pogut veure a l’edifici del MiD, on es pot fer la reserva presencial de les localitats.

Davant d’aquesta alta demanda d’entrades, el consistori ha anunciat que estudia redistribuir alguns dels emplaçaments dels actes de la festa per tal de poder ampliar els aforaments i donar resposta a les peticions.

La Festa Major de Palafolls 2021 arrencarà de forma oficial aquest divendres, amb una observació del cel nocturn des del Castell de Palafolls, i s’allargarà fins l’11 de setembre, després d’haver celebrat activitats de cultura popular, concerts per a totes les edats i propostes per descobrir l’entorn palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics