L’Ajuntament reforçarà la seguretat durant la Festa Major i demana responsabilitat a la ciutadania

Roba Estesa a Palafolls, el setembre del 2020
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls iniciarà demà divendres els actes de la Festa Major 2021, que s’allargarà fins el dia 11 de setembre. Al llarg de totes aquestes jornades es duran a terme activitats de cultura popular, espectacles de tipus familiar, descobertes de l’entorn, així com concerts de nit.

L’increment de persones als carrers del municipi i les afectacions a la mobilitat durant els dies de la festa obliguen al consistori a plantejar un dispositiu reforçat de la seguretat per tal de garantir una celebració festiva sense incidències.

Segons afirma Susanna Pla, regidora de Governació de l’Ajuntament de Palafolls, serà sobretot a partir de la setmana que ve quan es posarà un focus especial en augmentar la tasca policial a les activitats per garantir-ne un bon funcionament.

Palafolls, juntament amb 18 municipis catalans més, va lliurar-se del toc de queda nocturn ara fa una setmana, quan la Generalitat va decidir no prorrogar més la mesura. Això farà que incrementi la presència de persones a la via pública més enllà de quarts d’1 de la matinada, l’hora en què hauran de finalitzar les activitats.

En aquest sentit, la regidora creu que la restricció de la mobilitat nocturna hagués “ajudat” a l’hora de gestionar les hores posteriors als actes, i demana responsabilitat i col·laboració a la ciutadania per tal de complir les mesures anti-Covid en vigor.

A la vegada, des del consistori palafollenc s’ha demanat també la col·laboració especial del jovent durant aquesta Festa Major, animant a la participació responsable en els actes programats per tal de poder gaudir de la celebració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics