S’inicia la matrícula oberta del nou curs a l’Escola Municipal de Música i Dansa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’EMMiD ja ha iniciat el procés de matrícula oberta del curs 2021-2022 per les diferents propostes formatives de l’àmbit de la música i la dansa que té.

Les sol·licituds s’han de presentar a través d’una instància a l’Ajuntament de Palafolls, entregant el full de preinscripció de música o dansa, l’autorització bancària segellada per l’entitat i el compromís pedagògic.

Pel que fa a la música, l’oferta inclou els diversos nivells de Sensibilització, Iniciació i Bàsic, així com Llenguatge Jove -a partir de 12 anys-, Instrument individual -també a partir dels 12 anys-, Conjunt instrumental combo i Banda i Cobla. En l’àmbit de la dansa, s’ofereixen els diferents nivells de Preballet, Ballet Elemental, Contemporani i Hip Hop, així com Clàssic iniciació i Balls de Saló, en aquest cas per a majors de 18 anys.

La matrícula oberta s’ofereix un cop fetes les preinscripcions, i web municipal -www.palafolls.cat-   es poden consultar tots els documents i passos necessaris per efectuar la sol·licitud.

David Martínez, responsable de l’EMMiD, afirma que hi ha alguns dels àmbits de la música pels quals ja no queden places i que, en el cas de la dansa, hi ha més possibilitat d’accés pel fet de tractar-se de classes col·lectives. Tot i així, anima a les persones interessades a inscriure’s en llista d’espera.

A les portes de l’inici d’un nou curs encara marcat per la pandèmia, Martínez assegura que hi ha molta il·lusió per començar, malgrat la incertesa de la situació. A la vegada, però, afirma que l’experiència prèvia de tots aquests mesos passats els permet encarar el curs preparats.

Per obtenir informació sobre el procés de matrícula oberta a l’Escola Municipal de Música i Dansa, es pot consultar el web www.palafolls.cat, enviant un correu electrònic a l’adreça plf.emmid@palafolls.cat o bé dirigint-se presencialment al mateix MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics