URGENT

Una caminada popular recorrerà els entorns del Castell de Palafolls aquest primer diumenge de Festa Major

Compartiu aquesta història

La Festa Major 2021 de Palafolls arrenca avui divendres amb l’observació del cel nocturn des del Castell de Palafolls, el primer dels actes programats dins del cartell.

Demà dissabte se celebrarà una marató de donació de sang al MiD -per la qual queden ja poques places-, un torneig de bàsquet 3×3 i la trobada gegantera.

Entre les propostes mogudes que s’han impulsat dins la festa hi ha la Caminada Popular que organitza el Safir Team aquest diumenge a la tarda.

Es tracta d’una proposta apta per a tots els públics que sortirà, a les 18h, des de la zona de les escoles i farà un recorregut circular passant pels entorns del Castell de Palafolls.

Ho explica Juli Cala, membre del Safir Team.

La caminada, que tindrà un recorregut de 6,5 quilòmetres, passarà per camins públics situats a l’entorn del castell, i estarà oberta a tothom. Les inscripcions per poder participar a la caminada es poden fer prèviament a través del web entrades.palafolls.cat, fent la reserva de la mateixa manera que la resta d’actes de la festa i recollint el dorsal a l’edifici del MiD. Tot i així, Cala explica que el mateix dia també s’admetran sol·licituds.

La Caminada Popular de diumenge no serà l’única descoberta de l’entorn prevista dins dels actes de Festa Major. L’endemà dilluns, el divulgador local Xavier Salicrú i les GreenPala oferiran l’activitat “Palafolls, terra de recs i molins” al Molí d’en Puigvert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics