Arrenca la Festa Major de Palafolls 2021

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ja s’ha vestit oficialment de gala. Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a la Festa Major 2021 del nostre municipi, una festa que enguany torna a celebrar-se marcada per les mesures sanitàries davant la pandèmia.

Avui les activitats segueixen avui dissabte amb la jornada de donació de sang, que es desenvolupa al MiD, el torneig de bàsquet 3×3, i a la tarda la Trobada Gegantera a la gespa del Casal d’avis, amb la presència de les colles convidades de Malgrat de Mar i Tordera.

La cultura popular ocuparà bona part de la programació d’aquest cap de setmana, ja que demà diumenge se celebrarà una mostra de puntaires, al matí, i al migdia una botifarrada a càrrec de la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga de Palafolls. Totes dues activitats es faran al parc de Joaquim Ruyra. A la tarda, a les 6, serà el torn de la Caminada popular organitzada pel Safir Team, i a la qual s’hi pot participar inscrivint-se prèviament a entrades.palafolls.cat o bé a la mateixa sortida, a la zona de les escoles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics